WORKSHOPY
O workshopech obecně
Workshopy probíhají ve vybraných termínech (soboty) v naší malé pekárně v Třibřichách č.p. 34. Začátek kurzu je
v 9:00, ale prosíme o příjezd aspoň v 8:45. Dostanete skripta s recepty a technologickým postupem, kvas(y), část produkce (cca 5ks), kterou si upečete a vzorky skvělé Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme.
Budete mít tak možnost si doma vše znovu vyzkoušet ze stejné mouky. Potřebovat
budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, 1-2 skleničky na kvásky a
košík na chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h. Maximální počet frekventantů je 7. Pro jakýkoli dotaz ohledně workshopu či objednávku voucheru nás můžete kontaktovat pomoci formuláře dole na stránce. VOLNÉ TERMÍNY
Fotogalerii z workshopů, si můžete prohlédnout ZDE A jak to funguje s vouchery, najdete TADY
Základní pekařský workshop
je zaměřen na začínající a mírně pokročilé pekaře. Naučíme Vás
100% žito ve formě, pšenično-žitnou klasiku (Šumava) a francouzské bagety z polishe. Na kurzu obdržíte stručná skripta s
recepty a návodem, kvas žitný, část produkce, kterou si upečete a vzorky Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme. Potřebovat
budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničku na kvásky a
košík na chleby. Konec předpokládáme okolo 18h.
V případě konání kurzu je platba nevratná. Pokud ale za sebe najdete náhradu, peníze Vám vrátíme. V případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět. Rezervaci vytvoříme v okamžiku připsání platby.
3500 Kč
Pokročilý pekařský workshop
je určen spíše pro zkušenější pekaře, kteří již zvládli pekařské základy. Na kurzu si vyzkoušíme 100% žito v ošatce se sladovou kaší, pšeničný chléb s ovesným porridge
z pšeničného kvasu a foccaciu. Obdržíte skripta s recepty a návodem, pšeničný kvas, část
produkce, kterou si upečete a vzorky Předměřické mouky, kterou v naší pekárně používáme. Potřebovat
budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničky na kvásky a
košík na chleby. Konec předpokládáme okolo 18h.
V případě konání kurzu je platba nevratná. Pokud ale za sebe najdete náhradu, peníze Vám vrátíme. V případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět. Rezervaci vytvoříme v okamžiku připsání platby.
3500 Kč
Pšeničný kurz
je určen pro mírně pokročilé až zkušené pekaře, kteří již zvládli pekařské základy. Na
kurzu se naučíme luxusní
mléčný tousťák s tangzhongem, pšeničný chléb s bramborami z pšeničného kvasu a na závěr budeme zkoušet různé variace fougasse z polishe.
Obdržíte skripta s recepty a návodem,
pšeničný kvas, část
produkce, kterou si upečete a vzorky Předměřické mouky, kterou v naší
pekárně používáme. Potřebovat
budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničku na kvásek a
košík na chleby. Konec předpokládáme okolo 18h.
V případě konání kurzu je platba nevratná. Pokud ale za sebe najdete náhradu, peníze Vám vrátíme. V případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět. Rezervaci vytvoříme v okamžiku připsání platby.
3500 Kč
Žitný kurz - NOVINKA
jsou určen pro milovníky žita, kteří již zvládli pekařské základy Na tomto kurzu se naučíme ruský zavarkový Московский хлеб
, litevský, rovněž zavarkový chléb, Pajūris s
jablečným pyré a finský flatbread Ruisreikäleipä. Dostanete skripta s
recepty a návodem, žitný kvas a část produkce, kterou si upečete. Potřebovat
budete něco na převlečení a přezutí, svačinu, skleničku na kvásky a
košík na upečené chleby. Konec předpokládáme mezi 17 a 18h.
V případě konání kurzu je platba nevratná. Pokud ale za sebe najdete náhradu, peníze Vám vrátíme. V případě, že se kurz neuskuteční z jakékoli příčiny, Vám bude nabídnut náhradní termín, v případě zájmu Vám bude celá částka vrácena zpět. Rezervaci vytvoříme v okamžiku připsání platby.
3800 Kč